Víkend tvorby pre rodiny s deťmi

  • 5.6.2015 – 7.6.2015
  • hotel Energetik. Zemplínska Šírava (časť Kaluža)

Keďže sa nám pomaličky blíži čas, keď sa zatvoria brány všetkých škôl a pre naše ,,detváky“ nastane ,,čas malín“- ako sa spieva v jednej populárnej piesni a sladkého ničnerobenia. Práve v tomto období sme sa rozhodli pripraviť pre decká, ich rodičov a starých rodičov víkend plný zábavy  pri ,,našom Východniarskom mori“.

Naše menšie i väčšie ,,ratolesti“ mali možnosť v prekrásnom prostredí blízko vody stráviť pekné chvíle plné športu, kreativity, logických spoločenských hier, zábavy a smiechu spolu so svojimi najbližšími. Tieto chvíle boli pre nich o to vzácnejšie, že si mohli naplno vychutnať prítomnosť svojich rodičov a starých rodičov. Lebo priznajme si, v dnešnej dobe trávime so svojimi potomkami čoraz menej voľného času navyše spojeného so zdraviu prospešnými aktivitami.

A tak sme sa prostredníctvom tohto pobytu mali možnosť niečo o sebe navzájom dozvedieť, a zároveň netradičnou formou si overiť svoje vedomosti, zručnosti a schopnosti z rôznych oblastí nášho života. V jeho priebehu sme mohli  počuť smiech a vidieť radosť na tvárach všetkých zúčastnených bez rozdielu.

Preto sa chceme srdečne poďakovať za túto možnosť a tešíme sa na ďalšie stretnutie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *